Νέα

Το μέλλον της μόδας είναι χωρίς γούνα. Τώρα και η Burberry δηλώνει fur free!

Ευχάριστα νέα καταφθάνουν καθημερινά από το χώρο της μόδας. Την ίδια ημέρα που η Fur Free Alliance ξεκίνησε την παγκόσμια καμπάνια της Fur Free Prada, με σκοπό να πείσει τον μεγάλο οίκο μόδας να σταματήσει να χρησιμοποιεί γούνα, ένα άλλο μεγάλο όνομα του χώρου, η Burberry, ανακοίνωσε την απόφασή της να ακολουθήσει τις τάσεις της αγοράς και να καταργήσει τη γούνα.
Ο οίκος μόδας ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί πραγματική γούνα στα προϊόντα του στο εξής, ενώ θα βάλει τέλος και στην πρακτική της καύσης των προϊόντων που μένουν απούλητα.
Η Burberry είναι μία ακόμη εταιρεία που παίρνει θέση ενάντια στη βαρβαρότητα της γούνας. Άλλα μεγάλα ονόματα της μόδας που ήδη έχουν καταργήσει τη γούνα από τις συλλογές τους είναι οι Armani, Versace, Gucci, Hugo Boss, Ralph Lauren, Michael Kors και πολλοί άλλοι.
Διάφορες χώρες έχουν επίσης καταργήσει την εκτροφή ζώων για τη γούνα τους, ενώ κάποιες μεγάλες πόλεις έχουν καταργήσει ακόμη και την πώληση γούνινων ειδών.
Και ενώ η κοινωνία προχωράει μπροστά προς ένα μέλλον χωρίς γούνα, η ελληνική κυβέρνηση βαδίζει προς τα πίσω, εξακολουθώντας να στηρίζει έναν καταδικασμένο κλάδο.

You might be interested in …

Εγγραφείτε στο Newsletter

για να λαμβάνετε ενδιαφέροντα άρθρα και ενημέρωση για τις δράσεις μας

You have Successfully Subscribed!